Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, August 09, 2014

Palestina Komitee in handen van Fatah

Sommige mensen en organisaties willen niet leren en maken keer op keer dezelfde fout, ook als Keesjemaduraatje ze waarschuwt. Een terrorist als bestuurslid van een Nederlandse stichting, ook als het een stichting voor Palestina is, dat is geen goed idee.

Rob Groenhuijzen (Rode Jeugd) als voorzitter van de Gazaboot, die wordt gefinancierd door Hamas. Hoe makkelijk wil je het voor de zionisten maken om op je te schieten? Heel makkelijk.  Dus dachten we dat we alles al gehad hadden, en toch komt er dit:

De voormalige Fatah terrorist Ibrahim Al Baz blijkt al sinds januari 2014 bestuurder van het Palestina Komitee Nederland te zijn. Laat het even bezinken, terwijl ik je vertel wat Ibrahim Al-Baz op zijn kerfstok heeft.

Ibrahim Al-Baz werd in 1979 in Frankrijk tot vier maanden cel veroordeeld, voor het smokkelen en in bezit hebben van explosieven, in dienst van de Palestijnse terreurgroep Fatah. Na zijn celstraf te hebben uitgezeten verhuisde hij naar Nederland en trouwde met een Nederlandse vrouw. In 1986 vroeg hij het Nederlandse staatsburgerschap aan, wat werd afgewezen, omdat Ibrahim Al-Baz nog steeds voor de Palestijnse
terreurgroep Fatah werkte. Een geheim BVD rapport waarschuwde voor de activiteiten van Ibrahim Al-Baz. De Raad van State heeft het besluit Ibrahim Al-Baz tot ongewenst vreemdeling te verklaren tot tweemaal toe afgewezen.

Blijkbaar is de beruchte en gevaarlijke Palestijn nog steeds in Nederland. Vorige week zondag fotografeerde ik hem nog (links zonder pet) , terwijl hij stond te praten met Abou Amin Rashed, de Hamas fondswerver in Nederland.

Blijkbaar kan het de Nederlandse Pro-Palestina-activisten helemaal niks schelen met wie ze omgaan. Of het nou een RAF-terrorist is, of een Hamas-combattant met één arm, of een veroordeelde Fatah-terrorist, waar zelfs de BVD niet helemaal blij van word. Lang leve de lol. We leven maar één keer.

De gehele Nederlandse linkse kerk, inclusief dominee Visser van de Pauluskerk en het Krakersblad Ravage, maakten zich in 1988 sterk voor het verblijf van Ibrahim Al-Baz in Nederland, want het is zo'n lieve fijne man. Nou jongens, hij is nog steeds hoor.1 comment:

Jan said...

Het Palestina Komitee geeft al jaren een driemaandelijks propaganda blaadje uit met de titel "Soemoed," waarin ze zich solidair verklaart met het Palestijnse volk, en dat niemand het recht heeft om voor en over dat Palestijnse volk te beslissen, anders dan het Palestijnse volk zelf.
Wie echter dit blaadje leest, kan het niet ontgaan, dat het PK zich bijna openlijk inzet voor de belangen van de Hamas.
Voorzitter Wim Lankamp die enige jaren geleden al in een interview met het Reformatorisch Dagblad openlijk uitsprak te ijveren voor de verdwijning van de staat Israel.
Oudgediende Willem Thierens, die in 1974 samen met Paula Witkamp en Margot Heybroek onder voorzitterschap van het Palestina Komitee van Bertus Hendriks in Israel werden aangehouden op verdenking van het uitvoeren van een missie voor Palestijnse terreurgroepen, werkt nog steeds voor deze organisatie.
Willem Thierens wordt als vertaler genoemd in een artikel in de Soemoed van eind 2013 afkomstig van Joseph Massad die deze in maart 1913 schreef voor al-Jazeera, waarin hij beweerde dat de Zionisten medeverantwoordelijk zijn geweest voor de Holocaust.
Allemaal ondersteunend bewijs, die het Palestina Komitee regelrecht in het antisemitische linkse kamp plaatst.